slideshow 1

VÉGLEG BEZÁRT A HC, JÖN A 4F CLUB

Több olvasónk is kérdezte, hogy mikor nyit az új "HC"? Érdeklõdésünkre Mezõ Tamás, a klub vezetõje adott tájékoztatást, aki elmondta, a tervek szerint február 15-én megnyitja kapuit a Nyíregyházi Fõiskola új szórakozóhelye, a 4F CLUB.

- Jó hangzású, könnyen megjegyezhetõ nevet kerestünk és hosszas töprengés után jött a 4F CLUB név. A névben a 4-es utalhat arra, hogy legtöbb fõiskolás 4 évig jár az intézménybe, de gondolhatunk arra is, hogy a komplexum 4 részbõl fog állni, az F-bõl a fiatalságra és a fõiskolára is asszociálhatunk – árulta el Tamás a név keletkezésének hátterérõl.

Továbbra is a hétfõ és csütörtök a fõ bulinapok

A kisebb teremben – ami a hét minden napján nyitva lesz - asztalok és a tánctér található. Ezt egy folyosó - itt található az illemhelyiség és a ruhatár - köti össze a hétfõi és a csütörtöki bulik helyszínéül szolgáló nagyteremmel, ahol nem asztalok, hanem könyöklõk lesznek. Ezen terem a bulizáson kívül a szakestek mûsorainak lebonyolítására, zártkörû összejövetelek rendezésének is helyet ad.
 
A változatos zenei stílusról DJ Pégé, Németi, Petõ Sanyi, Small, Váczi és Lengyel gondoskodik. Jó, hír hogy a klubban a megszokottnál nagyobb ruhatár várja a bulizókat, sõt a kollégisták akár egy pólóban is lejöhetnek, hiszen a kollégium felõl is lesz bejárata a helynek.

Egyedi design, hallgatóbarát árak

A klubvezetõtõl megtudtuk, hogy szórakozóhelyet egyedi, új stílusú, a motívumaiban a fõiskolára utaló design díszíti. A külön megközelíthetõ harmadik helyiség klubteremként fog üzemelni, míg a negyedik játékteremként fog funkcionálni: csocsóval, biliárddal, darts-sal és különbözõ társasjátékokkal. Ebben a részben színpad is helyet kap, ennek megfelelõen különbözõ koncertek és zenei stílusok neveit viselõ napok – jazz, blues, rock stb. -várják a kikapcsolódásra vágyókat..
 
Mezõ Tamás zárásként elmondta, hogy az ital és belépõjegy árak a fõiskolások pénztárcájához igazítják, de ezen felül különbözõ akciókkal és promóciókkal kedveskednek a partiarcoknak. A rendezvényeket a Nyíregyházi Fõiskola dolgozói,  jelenlegi és egykori hallgatói látogathatják.

- Bíró Zsolt -

 


 

2016, Nyiregyhaza