slideshow 1

Felhívás: Legyél te is a Tanítsunk Magyarországért Program mentora!

ÖSZTÖNDÍJ – KREDIT – KÖZÖSSÉG – SEGÍTSÉGNYÚJTÁS – PROGRAMOK:  LEGYÉL TE IS A TANÍTSUNK MAGYARORSZÁGÉRT PROGRAM MENTORA! Kedves Hallgatók! Egyetemünkön a sikeres első év után idén is folytatódik, a Tanítsunk Magyarországért program, melynek célja, hogy a kistelepüléseken élő általános iskolás gyerekek is ugyanolyan eséllyel tanulhassanak tovább vagy találhassák meg helyüket a munka világában, mint városi, nagyvárosi társaik.

A programban egyetemistaként segíthetitek a hátrányos helyzetű, kistelepülésen élő kisdiákokat tanulmányaikban és mutathatjátok meg nekik a lakóhelyükön túli izgalmakat és lehetőségeket: állatkertet, múzeumokat, iskolákat és vállalkozásokat, hogy lássák, hányféle foglalkozásból, hányféle jövőből választhatnak.

Mit kínál Neked, egyetemi hallgatónak a program?  

  •     Havi 30.000 Ft ösztöndíjat;
  •     további havi 10.000 Ft-ot, melyet a gyerekekre, közös programokra költhetsz;
  •     ingyenes utazási lehetőséget a Volán és MÁV járatain;
  •     részvételt táborokban, kirándulásokon, közös programokon;
  •     támogató közösséget;
  •     kistelepülésen élő kisiskolások támogatását.  

Hogyan lehetsz Te is mentor?  

A csatlakozás előfeltétele a Tanítsunk Magyarországért 1 nevű szabadon választható egyetemi kurzus, melynek elvégzése után a következő félévben már Te is aktív mentorként részt vehetsz a programban!

Tedd meg az első lépést a mentorság felé: vedd fel a TM1 kurzust a Neptunban!

Érdekel a program, és még többet szeretnél megtudni róla?  

még több információ a program weboldalán: https://tanitsunk.hu
kövesd a program Facebook és Instagram oldalát, ahol rengeteg képet és videót találsz az eddig programokról, eseményekről: https://www.facebook.com/tmo.gov.hu/ https://www.instagram.com/tanitsunk_magyarorszagert/
csatlakozz a program ONLINE workshopjához, ahol a program szervezői és az egyetemi oktatók mellett mentoroktól is kérdezhetsz közvetlenül!

Felhívás: LETÖLTÉS

 


 

2016, Nyiregyhaza