slideshow 1

Országos csúcs születetett a nyíregyházi atlétika gálán

A hagyományokhoz híven ismét fedett pályás versenyt rendeztek a Nyíregyházi Fõiskola Atlétika Csarnokában.

A megméretetésre több sportolót is meghívtak, ám sokan visszamondták szereplésüket a nyári felkészülésre hivatkozva, így a vártnál szûkebb létszámmal érkeztek a versenyzõk.

- Elmaradt a nemzetközi mezõny, ugyanis a tavalyi rendezvényhez képest idén kevesebb támogatáshoz jutott a Szabolcs Szatmár Megyei Atlétika Szövetség -mondta el lapunknak Bakosi Béla, a rendezvény szervezõje.

Eldõlt, megdõlt a rekord

Így sem búslakodhattak a rendezõk hiszen több kiváló eredmény is született. A hölgyeknél Babos Rita, a Gyõr versenyzõje 12.87 méteres teljesítményével új országos csúcsot ért el hármasugrásban, valamint Kovács Dóra a Debreceni Sportiskola növendéke egyéni csúcsot szerzett távolugrásban.

- Sajnos idén nem tudtunk olyan színvonalú versenyt rendezni, mint az elmúlt években, de úgy gondolom a sportolók hozzáállása, illetve az új rekordok születése megfelelõ versenyhangulatot és színvonalas rendezvényt teremtett. Reméljük jövõre hasonló jókban lehet majd része a Szabolcs Szatmár Bereg megyei sportéletnek  - tette hozzá Bakosi.

- Balogh Gyula -

 


 

2016, Nyiregyhaza