slideshow 1

Több ezer igénylés a nyelvvizsga nélküli oklevelek kiállítására

Az elmúlt hetekben több ezer végzett hallgatónk adta be elektronikusan adategyeztető lapját a nyelvvizsga nélküli oklevélkiadás lehetőségével élve. Ugyancsak több ezer válaszborítékot küldtek be ezen hallgatók, hogy megkaphassák okleveleiket. Az intézmény Igazgatási és Humánpolitikai Központjának valamint a Hallgatói Szolgáltató Központjának munkatársai teljes kapacitással dolgoznak a beérkezett igények összesítésén, a diplomák kiállításán, valamint a válaszborítékok rendszerezésén – tájékoztatott dr. habil. Minya Károly, az intézmény oktatási rektorhelyettese.

Az összes beérkezett igény teljesítéséhez további nyomtatványokat és oklevéldossziékat is rendelt az intézmény, hogy mihamarabb elkészülhessenek és kiküldésre kerülhessenek a dokumentumok.

Mint korábban arról beszámoltunk, a Nyíregyházi Egyetemen több mint háromezer azon diplomák száma, amelyeket nyelvvizsga hiányában az elmúlt években nem tudtak átvenni a végzettek. Az intézmény vezetése kéri volt hallgatóit, hogy a fentiekre is tekintettel legyenek türelemmel és megértéssel. A Nyíregyházi Egyetem munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül átvehessék az oklevelüket.

(Nyíregyházi Egyetem)

 


 

2016, Nyiregyhaza