slideshow 1

Több száz fiatal a Nyílt napon

Több száz fiatal, középiskolás, szülők és tanárok látogattak el a Nyíregyházi Egyetem idei Nyílt napjára (2019. november 6-án, szerdán), melyen az intézmény oktatói és munkatársai a 2020. szeptemberére meghirdetett szakokat népszerűsítették a jelentkezőknek, érdeklődőknek. A Kodály terem nagyszínpadán Vassné dr. habil. Figula Erika, az egyetem rektora köszöntötte a jelenlévőket, Dr. habil. Minya Károly, oktatási rektorhelyettes pedig a képzési kínálatot mutatta be, valamint hasznos tanácsokat adott a felsőoktatási jelentkezéshez.

A szórakoztató programok között fellépett Nagy Bogi énekes, akrobatikus műsort mutatott be a Nyír1flow csapata, Szakál-Szűcs Miklós műsorvezető pedig játékokkal szórakoztatta a fiatalokat. Tudja Dávid, a HÖT elnöke a hallgatói életről beszélt, majd az egyetemről készült kisfilmeket is láthatta közönség. Közben az intézmény egységei, intézetei az oktatók, munkatársak és a hallgatók standokon mutatták be szakmai munkájukat és válaszoltak a feltett kérdésekre.

A Nyíregyházi Egyetem a felvételi kampány folytatásában több tucat középiskolába látogat el és  népszerűsíti az intézményt, mutatja be a képzési kínálatot. Az egyetemen legközelebb november 27-én, szerdán (egész nap) várják az érdeklődőket, ahol a felvételi Élménynapon betekintést nyerhetnek órákra vagy laborokat, műhelyeket látogathatnak meg a fiatalok, illetve felvételi tanácsadáson vagy a hallgatói életet bemutató eseményeken, szórakoztató műsorokon vagy intézményi túrán is részt vehetnek. Részletek hamarosan a Nyíregyházi Egyetem honlapján...

 

         

Fotók: Nyíregyházi Egyetem (www.nye.hu) és www.nyiregyhaza.hu

 


 

2016, Nyiregyhaza