slideshow 1

NYE CHALLENGE AZ EGYETEMEN...

A környezetvédelmi világnap alkalmából invitálunk mindenkit, hogy vegyen részt egyetemünk NYE CHALLENGE játékában! A járványhelyzet tartós fennállása következtében sajnos lecsökkent a mozgásos szabadidő tevékenységek lehetősége, ezért talán még inkább felértékelődik a szabadban végezhető aktivitások széles tárháza. A pandémia ideje alatt mindannyian gyalogolunk, kerékpározunk, futunk, túrázunk. Mutassuk meg együtt, hogy mennyit! 

A Nyíregyházi Egyetem ÖkoEgyetem csoportja játékra invitál mindenkit! Ha készen álltok, hogy szembe nézzetek az új kihívásokkal, akkor - kedvetek szerint -sétáljatok, kocogjatok, kerékpározzatok, evezzetek, túrázzatok minél többet, de legalább 3 km-t a csapatszellem és egészségetek érdekében!  A teljesítményeket egy ingyenes telefonapplikációt letöltve tudjátok rögzíteni (Nike Run, Endomondo, Strava stb.) screenshot (képernyőkép) kép formájában. Például, ha minden nap futsz 3km-t, minden nap tedd fel az egyetem facebook oldalán az „NYE CHALLEGNE” eseményhez írott posztodba!

NYE CHALLEGE esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/919864275252405/

Minden megtett 200 km után, egy fát elültetünk el a rendező, Nyíregyházi Egyetem campusán, mely zöldebbé, élhetőbbé teszi a környezetünket.  Mottóink: Zöldüljünk egészségesen! Ültessünk el minél több fát! Az eseményt osszátok meg minél több ismerősötökkel! A KIHÍVÁS 2021. MÁJUS 30-A, 24:00 ÓRÁIG TART. Eredményhirdetés 2021. június 5-én, a Környezetvédelmi Világnapon.

Kellemes sportolást kíván a Nyíregyházi Egyetem ÖkoEgyetem Csoportja

 


 

2016, Nyiregyhaza