slideshow 1

Nõnapi meglepetés - Erõs és Spigiboy Nyíregyházán

Pénteken Nyíregyházán a Club K.O-ban zenél a hölgyek nagy kedvence: Erõs & Spigiboy. Persze nem csak a hölgyeknek van okuk örömre, hiszen a népszerû DJ-k igazán kellemes szettel készülnek. És ahol sok a hölgy, ott bizony van keresnivalója az „erõsebbik” nem képviselõinek is.

És hogy ezen kívül milyen ajándékkal kedveskednek? Hidd el! címû daluk CD-lemezét hozzák magukkal, több tucat példányban, így a korán érkezõ (vagy ébredõ) lányok biztosan kaphatnak abból a korongból, amelyen a dal eredeti verziója mellett, Hamvai remixe és a videoklip is szerepel.

- Milyen más aktualitás van a csapat házatáján? - kérdeztük Erõs Attilától, akit telefonon értünk el. 
- Néhány napja a Fonogram Gálán léptünk fel; elõben. Ez eddig nem akkora meglepetés, ahogy az sem, hogy ezt egy zenekarral kiegészülve tettük. De az, hogy a dal egy igazi húzos rock dal, hogy a zenekar a Sugarloaf. Ez azt hiszem igazi csemege.

- Milyen visszhangja volt?
- Sokan jöttek oda hozzánk, komoly zenészek a gálán és gratuláltak. Persze nem a miénk az érdem elsõsorban, hiszen a Sugarloaf kitett magáért. Viszont az, hogy ebben pozitívan részt tudtunk venni, nagyon jól esett.

- Mit csináltok még?

- Rengeteg remixet. Most épp Back II Black, de csináltunk már Hooligans, stb. remixet is. Ami újabban nagy élmény, hogy azok a zenészek is ismernek és szeretnek minket, akiknek a zenéire felnõttünk. Így pl. az Edda, vagy a Beatrice-s Nagy Feró, akinek a zenéire tomboltunk az osztálykirándulásokon, vagy épp a Bikinis D. Nagy Lajos. De élmény volt B. Tóth Lászlóval vagy Dévényi Tibivel is zenélni. Persze ne feledkezzünk meg a maiakról sem. Azért a mostaniak is nagyon jók, de mégis más érzelmileg kamaszkorunk nagy sztárjával találkozni.

- Következõ bulik?
- Elég sûrû lesz. Pénteken (9-én) Nyíregyháza: Club K.O.; szombaton Budapesten az Árkád központ születésnapja; kedd: Pécs, szerda: Debrecen; csütörtök: Zalaegerszeg; péntek: Veszprém; szombat: Kisvárda.

A szabolcsbuli.hu megörökíti a legjobb partizókat

Megtudtuk, hogy a nyíregyházi partyban a helyi fiatalok kedvenc partyoldalának, a Szabolcsbuli.hu-nak a fotósa a legjobb, a legmókásabb és a legcsinosabb bulizókat örökíti meg, majd közzéteszi a site-on és máris böngészhetik az olvasók.

- Bíró Zsolt -

További zenei hírek a www.zene.hu site-on

 


 

2016, Nyiregyhaza