slideshow 1

Módosul a Felsõoktatási felvételi tájékoztató kiegészítése

A Felsõoktatási felvételi tájékoztató 2007 hivatalos kiegészítése három ponton módosul az Országos Felsõoktatási Információs Központ tájékoztatása szerint.

A Felsõoktatási felvételi tájékoztató 2007 címû kiadvány hivatalos kiegészítése az alábbiak szerint módosult:

"Az alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben és felsõfokú szakképzésben meghirdetett képzések cím alatt az EKF-TKTK esetében A felvételi pontok számítása c. fejezet a következõ mondattal egészül ki: A jelentkezés évében érettségizõk esetében a tanulmányi pontot adó tárgyak 12. évfolyamon félévkor kapott osztályzatait veszik figyelembe.

A BMF-BGK had- és biztonságtechnikai mérnöki (ALK) alapképzési szak érettségi követelményei helyesen így szerepelnek: egyet kell választani: biológia v. fizika v. informatika v. katonai alapismeretek v. kémia v. matematika.

A felsõfokú oklevéllel rendelkezõk számára meghirdetett képzések cím alatt DF (M, L, K) mérn.tanár - szaktárgyat angol nyelven oktató (angol nyelven) szak nem indul. A felsõfokú oklevéllel rendelkezõk számára meghirdetett képzések rész a meghirdetett szakokkal, lábjegyzetekkel kapcsolatos információk, törölt szakok címû fejezete kiegészül a következõkkel: DF - ha a mérnöktanár mesterképzési szakon a felvettek megfelelõ létszáma tud angolul, a képzés nyelve angol is lehet."
(www.edupress.hu)

 


 

2016, Nyiregyhaza