slideshow 1

MNB-kiválósági ösztöndíjat kaptak a beregszászi hallgatók

2020. december 3-án került sor a Magyar Nemzeti Bank Pallas Athéné Domus Meriti Alapítványa által alapított kiválósági ösztöndíjak átadására a Nyíregyházi Egyetem beregszászi kihelyezett tagozatán tanuló hallgatók számára.

Az online ünnepség keretében megtartott programon Kósáné dr. Bilanics Ágnes, a Nyíregyházi Egyetem, Gazdálkodástudományi Intézetének, intézetvezetője köszöntötte a jelenlévőket, majd a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola vezetői, Orosz Ildikó elnök és Csernicskó István rektor mondott ünnepi beszédet. Dubéczi Zoltán elnöki főtanácsadó online köszöntője után a helyszínen átadták a nyolc ösztöndíjban részesülő hallgatónak az ösztöndíjakról szóló oklevelet. A Nyíregyházi Egyetemről köszöntötte a résztvevőket Vassné dr. habil. Figula Erika, az intézmény rektora. A programon részt vett Halkóné dr. Rudolf Éva, az egyetem kancellárja is.

A ösztöndíjas hallgatók közül végül Antal Alexandra 4. évfolyamos hallgató és Juhász Edit 3. évfolyamos hallgató osztotta meg gondolatait.

   

 


 

2016, Nyiregyhaza