slideshow 1

Megyei kosárrangadót vesztett a Nyíregyházi Fõiskola

Megkezdõdött az NB2-es bajnokság tavaszi idénye a Nyíregyházi Fõiskola férfi kosarasai számára. Hegedûs Ferenc tanítványai kedden este a Nagykállói KE csapatát fogadták, akik az NB1/b-be készülnek. A mérkõzés kezdetén még szoros volt a küzdelem, a házigazdák sokáig tartották a lépést a kállóiakkal, ám a második negyedben produkált remek vendégvédekezésnek köszönhetõen 20-0-ás rohanást produkálva lépett el Kovács Tibor csapata.

Szoros volt a vége

A félidõben  57-39-re vezetett a Nagykálló, amikor is Hegedûs Ferenc csapata védekezést váltva közelebb jutott ellenfeléhez, és a negyedik negyedben egészen 5 pontra csökkentette a differenciát. A végjátékban azonban ismét szárnyra keltek a vendégek, s így alakult ki a 101-91-es végeredmény.

- Ellenfelünk magasságfölényével meggyûlt a bajunk, s a fiatalok edzéshiánya is megbosszulta magát. Remélem a következõ hazai mérkõzésünkön - február 20. 19 óra - gyõzelmet ünnepelhetünk. Addig is edzünk, s pénteken Miskolcra utazunk a MEAFC otthonába. Ott is hajtós mérkõzésre számítok – értékelte a látottakat Hegedûs Ferenc, az NYFSE edzõje 

Szöveg: Balogh Gyula - Fotó: Bíró Zsolt -
 

 


 

2016, Nyiregyhaza