slideshow 1

Követik a rajongók a lemezlovast

Február 3-án egy este két alkalommal lép fel Spy the Ghost Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A népszerû DJ 23 órától az ismert mesefiguráról elnevezett apagyi klubban (Flinstones) zenél, majd rövid autókázást követõen Kisvárdán pörgeti a legjobb dancezenéket.

Több fiatalról tudunk, akik mindkét szabolcsi fellépésre elkísérik a partyfelelõst.
- Eddig négy alkalommal nagyon jót buliztunk Ghosttal. Reméljük, hogy most szombaton is így lesz, sõt ha az este elsõ Spy the Ghost bulija jól sikerül, akkor kocsiba ülünk és irány Kisvárda. Már azt is megbeszéltük, hogy ki lesz a sofõr. Ez azért is fontos, mert a kiválasztott ekkor nem fogyaszthat alkoholt – árulta el Szilvia, akinél nem múlik el hétvége buli nélkül

Partyfotózás és meglepetés

- Minden partira készülök meglepetéssel. Ez most sem maradhat el. Ezúttal az új klipes dalunk a „Most kell, hogy érezd” legújabb remixével rukkolok elõ – súgta meg lapunk kérdésére, kedvcsinálónak DJ Ghost, aki mindkét helyszínen legalább két órás, csupa remek dalt tartalmazó szettel készül.

Megtudtuk, hogy az Atlantis Clubban a helyi fiatalok kedvenc partyoldalának, a Szabolcsbuli.hu-nak a fotósa a legjobb, a legmókásabb és a legcsinosabb bulizókat örökíti meg, majd közzéteszi a site-on és máris böngészhetik az olvasók. A második bulira – információink szerint – 1 óra 30 perc magasságában érkezik a sztárvendég.

- Bíró Zsolt -

 


 

2016, Nyiregyhaza