slideshow 1

Önkénteseket vár a KórházSuli program

Ne maradj le az idei év utolsó csatlakozási lehetőségéről, mert önkéntesnek lenni jó! A tanulásnak és a közösségnek gyógyító ereje van. A KórházSuliban egyetemista önkénteseket várunk és képzünk arra, hogy a beteg gyerekek mellé álljanak a tanulásban a gyógyulás ideje alatt. Az idei tanévben minden eddiginél nagyobb számban jelentkeznek a tanulásban segítséget kérő tartósan beteg diákok. Sokan várakoznak tanulópárra várva. Amit mi adunk: egy gyógyuló fiatal, akivel legalább egy féléven keresztül tanulsz, kiszámítható és jól tervezhető feladat és időbeosztás, professzionális szakmai háttér és támogatás, személyes odafigyelés,  tanulás önmagadról és másokról, elfogadó, kreatív, együttműködő közösség, igazolás az önkéntes órákról.

Amit tőled kérünk: részvétel a képzésen (12 óra) jelentkezés: https://forms.gle/Jr6MeY7WZS6VJ3su5 vagy a https://korhazsuli.hu/onkenteseknek/ oldalon.

Heti rendszerességgel tanítás skype-on vagy személyesen (1-2 óra/hét), félévente részvétel a kötelező esetmegbeszélőn (1x3 óra).

Az online képzés időpontja: 2021.11.19. péntek 15-19 óráig / 2021.11.20. 9-17 óráig.

A közös munkához mindkét képzési napon részt kell, hogy vegyél. Szeretettel várunk! Üdvözlettel: a KórházSuli csapata.

FB esemény: https://fb.me/e/2uVty0FTp

 


 

2016, Nyiregyhaza