slideshow 1

Kisfilm készült a Nyíregyházi Fõiskoláról

Az intézmény kommunikáció szakos hallgatóinak megvalósításában egy 13 perces videó készült a Nyíregyházi Fõiskoláról. A filmbõl az idevágyó középiskolások és az érdeklõdõk megismerhetik a fõiskolát, valamint képet kaphatnak az ott folyó mindennapokról.
Kisfilm  a Nyíregyházi Fõiskoláról Az nyf.hu honlapon megtekinthetõ felvételen köszöntõ beszédet mond Dr. Balogh Árpád rektor, aki megosztja az érdeklõdõkkel, hogy milyen változásokon, beruházásokon ment keresztül a campus, valamint beszámol arról mennyire széleskörû választékot nyújtanak a hallgatóknak.

Megszólalnak a különbözõ egységek vezetõi is, mint például a Hallgatói Önkormányzati Testület (HÖT) alelnöke Ander András, aki bemutatja a HÖT tevékenységét és feladatát. Az alkotás második felében betekintést nyerhetnek a kíváncsiskodók a felsõoktatási intézmény életébe, információt kaphatnak Nyíregyháza városáról, valamint a képzési kínálatról, az igénybe vehetõ sport, szórakozás, mûvelõdés és kikapcsolódási lehetõségekrõl.

A remekbeszabott minivideóból számos olyan tudnivalót kaphatunk, melyek meggyõzõen hatnak arról, miért is érdemes a Magyarország keleti csücskében található, igen nagy népszerûségnek örvendõ Nyíregyházi Fõiskolát választani.

- Bíró Zsolt - Balogh Gyula -

 

 


 

2016, Nyiregyhaza