slideshow 1

Kelet-Magyarországon a legendás klub világturnéja

Különleges élményben lehet része azoknak, akik a hétvégén ellátogatnak a világ legjobb szórakozóhelyének világturnéjára. Az Amnesia Ibiza három rezidense két éjszakára igazi nemzetközi hangulatot varázsol pénteken Nyíregyházán a Búza téri szórakozóhelyen, míg szombaton Debrecenben.

A különleges élmény legfontosabb felelõsei a lemezlovasok. Mar-T, Les Schmitz és Brian Cross a világ legismertebb lemezlovasaival zenélnek együtt már közel egy évtizede. Ezen a hétvégén Debrecen és Nyíregyháza igazi bulira vágyó közönsége kóstolhat bele a hamisítatlan ibizai hangulatba.

Les Schmitz négy év Amnesia Ibiza rezidensként eltöltött tevékeny idõszak után, Les sikeresen exportálta az Amnesia energiáit az összes kontinensre. Ausztria, Franciaország, Olaszország, Svájc, Belgium, Németország, Oroszország, Egyesült Államok, Chile, Argentína, Brazília, Venezuela, a Karib szigetek, Japán, Szingapúr party-közönsége már megtapasztalta az igazi ibizai hangulatot. Most Magyarországon a sor. Zenei stílusa nehezen meghatározható, hiszen az elektronikus zene áthatja szinte az összes létezõ stílust. Talán a tech-house és elektro house keveréke a legtalálóbb definíció Les szettjeire.  Ha azokat a lemezlovasokat szeretnénk felsorolni, akikkel már játszott együtt, a világ vezetõ DJ-it kellene sorba vennünk oldalakon keresztül. Jelenleg saját zenei projektjén dolgozik és az Amnesia Ibiza World Tour-on vesz részt.

Bejárta a világot

Mar-T 1999 óta az Amnesia rezidense. Különleges érzéke van a bulik érzelmekkel való megtöltéséhez és igazán vibráló elektronikus zenei élmények átadásához. Mixeiben az összes létezõ elektronikus stílust sikeresen ötvözi az egyéni zenei világával. Az Amnesia rezidensi feladatai mellett az õ nevéhez fûzõdnek ez elmúlt évek Amnesia válogatás lemezei is. Októbertõl júniusig az Amnesia csapatával turnézik, szinte az egész világot bejárta. Számtalan saját száma is megjelent már, melyek sikerrel ostromolták az elektronikus zenei listákat. Napjainkban jónéhány remix projekten dolgozik, melyet saját kiadóján keresztül juttat el a rajongókhoz.

Spanyolország legjobb DJ-je érkezik

Az est harmadik fellépõje, Brian Cross, Barcelonában született és 20 éves korára már több, mint 20 saját single szerepelt a spanyol listákon. Remixeket készített olyan elõadóknak, mint a Sylver vagy Armin van Buuren. Számai Mexikóban és Belgiumban is megjelentek. Stílusa a trance, ezért is nem meglepõ az évek óta tartó barátsága a világ talán legismertebb trance DJ-jével, Armin van Buurennel.

2003 óta az Amnesia Ibiza trance rezidense. 2004-ben az egész világot bejárta az Amnesia turnéjával Mar-t és Les társaságában. Olyan lemezlovasokkal zenélt együtt, mint Paul Oakenfold, Armin van Buuren, Robbie Rivera vagy Nick Warren. 2005-ben elnyerte Spanyolország legjobb nemzetközi DJ-je címet. Producerként 2006 szeptemberében jelent meg eddigi legsikeresebb trackje az Over my skin. A dalt 10 héten át játszotta Judge Jules a Radio 1-en.A nemzetközi sikerdalt olyan elõadók remixelték, mint Robbie Rivera, David Vendetta, ORGAN, Elastica, Observer, Tony Arzadon, Roster & Peralta és Inphinity. Az Over my skin megjelent Angliában, Mexikóban, Franciaországban, Olaszországban és természetesen Spanyolországban.

A szabolcsbuli.hu megörökíti a legjobb partizókat

Megtudtuk, hogy a nyíregyházi partyban a helyi fiatalok kedvenc partyoldalának, a Szabolcsbuli.hu-nak a fotósa a legjobb, a legmókásabb és a legcsinosabb bulizókat örökíti meg, majd közzéteszi a site-on és máris böngészhetik az olvasók.

- bzs -

 


 

2016, Nyiregyhaza