slideshow 1

Jó csajok és pasik, azaz tudd mikor, hol, mi lesz!

Kétségtelen, hogy az internet mindennapjaink részévé vált, egyre inkább nõ az igény az elektronikus úton beszerezhetõ információk iránt. Egyre többen választanak maguknak programot a világháló segítségével. A keleti régióban élõk e tekintettben szerencsés helyzetben vannak, hiszen a mindig friss Szabolcsbuli.hu segít nekik a legérdekesebb szórakozási lehetõség kiválasztásában. Moravecz Róbert laptulajdonostól megtudtuk, hogy a független médiaként mûködõ Szabolcsbuli.hu célja, hogy naprakészen és színvonalasan tájékoztassa a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, de elsõsorban a nyíregyházi lehetõségekrõl.

A kezdeti nehézségek

A lapindítás nem ment zökkenõmentesen, a kezdeti nehézségek után 2006 nyarának közepén összeállt az a kis csapat, amely folyamatosan bõvülve, - ahogy Moravecz Róbert fogalmazott - kemény munkával igyekszik színvonalas tájékoztatást és szolgáltatást nyújtani.

A visszajelzések többnyire pozitívak, amelyen felbuzdulva egy tõkeerõs holland befektetõ is fantáziát látott a site-ban, így beszálltak az oldal készítõ stábba. Idén januárban létre hoztak egy Kft-t, amely az elképzelések szerint megfelelõ anyagi hátteret fog biztosítani az internetes oldal mûködéséhez.

- A holland befektetõ garanciát nyújt, hogy továbbra is jó színvonalon tudjuk már meglévõ közönségünket kiszolgálni, illetve legszélesebb körben tegyük ismerté honlapunkat. A jövõben új funkciókkal, információkkal és minél több programajánlóval szeretnénk szolgálni - zárta gondolatait Róbert, majd szemügyre vettem az oldalt és milyen jól tettem.

Hova menjek ma bulizni?

A színes kínálatból elõször a "Képes beszámolókat" tekintettem meg. Bevallom a csinos lányok fényképeinek nézegetésével sok idõt eltöltöttem, ami köszönhetõen az igazán jó kínálatnak, és nem mellesleg szép képeket készítettek a fotósok. Talán nem véletlen, hogy tíz olvasóból kilenc ezzel kezdi az oldal böngészését.

Közkedvelt rovatok közé tartozik "A nap vicce" és a "Heti DVD" ajánló is, míg a "Közelgõ buli" kezdeményezés a partiarcoknak nyújt nagy segítséget a „Hova menjek ma este bulizni?” kérdés megválaszolásában.

A szerkesztõknek fontos a látogatók véleménye, ezért bevezették a "Heti kérdésünk" szavazási lehetõséget. Itt hétrõl-hétre egy aktuális kérdésrõl válaszolhatnak az érdeklõdõn. Látogatásunk idején a „Hol bulizol legszívesebben?” volt a terítéken. A szószátyárabb netezõket a "Fórum" várja, ahol sztorizgathatnak többek mellett a heti bulikról is.

- Bíró Zsolt -

 


 

2016, Nyiregyhaza