slideshow 1

Gyõzelemmel tértek haza a fõvárosból a kosaras lányok

Az elmúlt hétvégén a TF otthonába látogatott a Nyíregyházi Fõiskola NB1/B csoportos nõi kosárlabdacsapata, ahol is kiütéses gyõzelmet arattak a Farkasinszky tanítványok 69-49 arányban.

A találkozón gyors elõnyt szereztek a fõiskolások, mely a mérkõzés végéig kitartott. Bevált az emberfogásos védekezés, a hazaiak kinti dobásai rendre célt tévesztettek, s a mieink leindításai folyamatosan növelték a két csapat közti különbséget.
 
Elmondhatjuk, hogy ha sikerült volna hazai pályán legyõzni a Vasas Csata együttesét, akkor most a második helyen állna a Fõiskola a bajnokság tabelláján. Minden esetre ha a hátralevõ hazai mérkõzéseket sikerül megnyerni, akkor reális esély lehet a bronzérem megszerzésére. A következõ hazai mérkõzésére február 18-án vasárnap 16 órától a Fõiskola Sportcsarnokában kerül sor, amikor is a Fõiskola vendége a szintén fõvárosi MAFC lesz.
 
Farkasinszky Gyuláné: Sikerült legyõzni egy nagyon kemény ellenfelet. Annak is nagyon örülök, hogy bátran játszottak a lányok, s hogy idegenben sikerült megverni a TF-et. Reméljük a remek teljesítményünket hazai pályán is hozni tudjuk majd.
 
TF- NYFSE 49-69
 
Jegyzõkönyv:

NYFSE:    Sipos M. 18, Szondi Á.11, Kaskötõ 7, Farkasinszky O.23, Gáspár Zs.9,Csere:  Fülöp Sz.1, Salamon   K.

 
Balogh Gyula

 


 

2016, Nyiregyhaza