slideshow 1

Ez a vallomás mindenkinek tetszeni fog - töltsd le ingyenesen és NYERJ!

A népszerû internetes zenei lap több olvasónk kérte, hogy tegyék letölthetõvé az ifjú tehetség, Roberto gyönyörû szerelmes dalát. A mulatós masszõrként ismert fiatal elõadó azonnal igent mondott a kérésre és megadta a letöltéshez szükséges engedélyt. Tehát mától a nóta elérhetõ a Zene.hu Zeneletöltés rovatában.

Roberto a Zene.hu kérdésére elárulta, hogy a romantikus dalt egykori barátnõjének írta, akibe nagyon szerelmes volt. A dalocskáról nem mondott többet, hiszen a zenebarátok meghallgathatják és majd eldöntik, hogy teszik-e vagy sem....

A vallomás mindenkinek tetszeni fog

A szerzemény a „dancefloor” kategóriába sorolható, mely magán viseli a kötelezõ stílusjegyeket: fülbemászó dallam, egyszerû, táncolható alapok. A nóta témája pedig nem más, mint a szerelem. Egyszóval: Roberto vallomása mindenkinek tetszeni fog.

A Roberto február elején jelentkezik bemutatkozó albumával. A korong címe egy örök igazság: Inni kéne és mulatni! A megszokottól eltérõen nem tipikus mulatós korongról van. Lesznek rajta mulatós dalok, dancfloor, latin, és egy DJ Návay pörgõs remixe is. Éppen ezért a szlogen: Kicsit mulatós, kicsit dances, kicsit más…

Írd meg a véleményed és nyerj!

Amennyiben megírod nekünk a véleményedet a dalról jatek@zene.hu címre ROBERTO tárggyal, akkor a 3 szerencsés meglepetés zenei CD-t nyer.  A játék január  28-ig tart.

- Bíró Zsolt -

További zenei hírek a www.zene.hu interneets zenei lapban.

 


 

2016, Nyiregyhaza