slideshow 1

EXKLUZÍV - Fábry Sándor Madonna munkatársával bálozik a Nyíregyházi Fõiskolán

Garantált, hogy humorban nem lesz hiány az I. Futár Kelet-Magyarországi Borbálon. A Nyíregyházi Fõiskola Bessenyei Aulájában rendezendõ esemény jó hangulatáról többek mellett az esemény sztárvendége, Fábry Sándor gondoskodik. Az február 2-án, pénteken 19 órától rajtoló esemény egyben a névadó lapok által szervezett Év embere 2006 díjkiosztó gálája.

Az ismert elõadómûvész az elmúlt években a népszerû szabolcsi esemény, a Vidor zsûrielnökeként számos barátra lelt Nyíregyházán, így szívesen fogadta a felkérést.

Madonna borpohárnoka válogatja a borokat

A bálon színvonalas kínálatot terveznek. Nézzük mik ezek: az egyik ismert támogató különleges borválogatását kóstolhatják meg, amelyhez Szoboszlai Gyula mesterszakács és csapata „komponálta” a menüsort. A legismertebb magyar sommelier, az örökös magyar bajnok Kovács Antal mutatja be a borokat, aki korábban Madonna és Antonio Banderas borpohárnoka volt. A bál mûsorvezetõje Puskás Tivadar színmûvész, a zenét a Marionat Duó, a kiváló Nine for Songs és a Dimenzió együttes szolgáltatja.

Az est alkalmával adják át az Év embere 2006 díjat Gajdos Lászlónak, a Nyíregyházi Állatpark Kht. ügyvezetõ igazgatójának, akinek Zwack Izabella egyedi üveg bort ajánlott fel. A vacsora után az egyik közkedvelt cég által szervezett italbemutató, sajtkóstoló, süteménykóstoló, valamint a tarpai szilvapálinka-ízlelgetõ lesz. A báli vendégek kaszinózhatnak és kártyázhatnak is.

A tombola jótékony célt szolgál

Éjfélkor tombola lesz, valamint borárverés, amelynek bevételét az Alapítvány a Sürgõsségi és Daganatos Elváltozásban Szenvedõ Betegekért kiemelten közhasznú alapítványnak ajánljuk fel.

A exkluzív estre a belépõjegyek 15 ezer forintba kerülnek, melyek megvásárolhatók a Nyíregyházi Fõiskola Campus kollégiumának portáján.

Borkínálat
Mõcsényi Chardonnay
Lisicza Öttorony
Gere Athus Cuvée
Badacsonyi Szirén – Szeremley
Hattyús 3 puttonyos Tokaji Aszú

Borbál menüsor
Baconba burkolt libamájterine pirított magvakkal, zöldsalátaágyon, grapefruite dippet
Vadesszencia habgaluska
Parasztsonkával nemesített tanyasi jércemell falatka fokhagymás barackmártással, tepertõs puliszkával, gyümölcshalommal
Mulard kacsamell, töltött mangalicaszûz sáfrányos rókagombás hollandi mártással, túrós burgonyafelfújttal, grillzöldséggel, vadrizspiláffal
Tányérdesszert az „Év emberének”.

- Bíró Zsolt -

 


 

2016, Nyiregyhaza