slideshow 1

Európai Parlamenti képviselõ a Nyíregyházi Fõiskolán

Herczog Edit Európai Parlamenti képviselõ a Nyíregyházi Fõiskolára látogat, február 19-én délelõtt. A politikus elõbb elõadást tart, majd részt vesz az intézmény Karrier Irodájának hivatalos megnyitóján.

Herczog Edit (képünkön)  Dr. Láczay Magdolna, a Nyíregyházi Fõiskola Gazdasági és Társadalomtudományi Karának Fõigazgatójának meghívására 10 órakor érkezik a fõiskolára.

A Dr. Balogh Árpád, rektori köszöntõjét követõen az Európai Parlament képviselõ az EU Innovációs politikájáról tart elõadást. Déltõl a Karrier Iroda hivatalos megnyitójára vesz részt. Az átadást követõen bemutatják az irodát, illetve annak tréning és kutatási programját.

A Karrier Iroda kialakítása a felsõoktatási intézményben végzett fiatal diplomások munkaerõ-piaci elhelyezkedésének megkönnyítése érdekében történt meg. Az Iroda a II-es Kollégium Alagsorában található, melynek elhelyezésekor elsõdleges szempont volt, hogy a hallgatók számára könnyen elérhetõ legyen. A mûködés anyagi fedezetét a Nemzeti Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programján pályázat útján elnyert 100%-os támogatás biztosítja.

- Bíró Zsolt -

 


 

2016, Nyiregyhaza