slideshow 1

Együttműködés a LEGO Innovation Studio fejlesztésére

Együttműködési megállapodást írt alá 2021. június 2-án a Nyíregyházi Egyetem a H-Didakt Kft.-vel a LEGO Education Innovation Studio munkájához kapcsolódó szakmai fejlesztésekről. A Kelet-Közép-Európa első és egyetlen LEGO stúdiójában már több mint ötszáz pedagógus sajátította el az innovatív oktatási módszert melynek további fejlesztésére, új eszközök beszerzésére, szakmai kutatómunka megvalósítására készülnek a felek.

Az együttműködési megállapodást most a H-Didakt Kft.-vel kötötte a Nyíregyházi Egyetem, a LEGO Manufacturing Kft. mellett e cég szakmai és fejlesztési segítségével tudták elindítani a LEGO Studio-t az intézményben. A H-Didakt Kft. a LEGO Education eszközeinek magyarországi disztribútora. Az elmúlt évek munkája hasznos és innovatív volt a részt vevő felek tapasztalatai alapján.
A most aláírt együttműködés keretében az egyetemen működő LEGO Education Innovation Studio-hoz (LEIS) kapcsolódó szakmai és fejlesztési, valamint pedagógiai kutatásokban és fejlesztésekhez kapcsolódó szakmai munka valósul meg. A dokumentumot Vassné prof. dr. habil. Figula Erika rektor, Halkóné dr. Rudolf Éva kancellár és Kopasz Anikó, ügyvezető látta el kézjegyével.

 


 

2016, Nyiregyhaza