slideshow 1

A Nyíregyházi Egyetem is bemutatkozott az Education

2020. január 9-10-11-én rendezték a budapesti Hungexpon az Educatio 2020 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Nyíregyházi Egyetem nemcsak a LEGO Manufacturing Kft-vel közös standon de a nagyszínpadon is bemutatkozott.

 

A 20. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 54.869 látogató vett részt, 2019-ben 53.059-en voltak, így ezzel újabb rekordot döntött az érdeklődés - közölték a szervezők. Az egyetemi képzéseken túl egyéb szakképzési, pályaválasztási opciókról, valamint tanulmányok mellett vagy után végezhető munkalehetőségekről is lehetett érdeklődni. Az informálódás mellett tudományos kísérletek, szórakoztató aktivitások és interaktív megmozdulások színesítették a jubiláló Educatio kiállítást - írják közleményükben.

 

A 2020 szeptemberében induló alap- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre 2020. február 15-ig lehet jelentkezni.

 

A megnyitót követően a Nyíregyházi Egyetem műsorát is megtekinthették a látogatók, melyen a Nyír1flow csapata is fellépett, Szakál-Szűcs Miklós műsorvezetése mellett bemutatkozott az intézmény, Dr. Minya Károly, oktatási rektorhelyettes tartott előadást a Nyíregyházi Egyetem meghirdetett szakjairól, illetve bemutatta az intézményt, Nyíregyháza városát is. A programunkban helyet kapott az egyetemmel közös standon jelen lévő LEGO Manufacturing Kft. is, a színpadon Siket Lóránt, a LEGO kommunikációs vezetője is szót kapott.

A Nyíregyházi Egyetem standján mindhárom napon át várták az érdeklődőket a Hallgatói Szolgáltató Központ Felvételi Csoportjának- és a PR Csoport munkatársai, valamint az egyetem hallgatói. Az intézmény standjánál a Tréner Kft. munkatársai és az egyetem repülőmérnök szakos hallgatói is tájékoztatják az intézmény ezen „unikális” szakja iránti érdeklődőket. "A tapasztalatok alapján mind a repülőmérnöki, illetve pilótaképzések, a tanár és mérnöki, informatikai képzések iránt is nagy az érdeklődés, sorok kígyóztak az egyetem standja melletti LEGO standjánál is." - számoltak be az egyetem munkatársai.

 

         

 


 

2016, Nyiregyhaza