slideshow 1

Boxbajnok! Kovács Richárd bajnoki címe

Fényes sikerrel zárta az idei utolsó bajnoki megmérettetését az NYVSC-Big Boxing. Az elmúlt héten rendezett felnőtt ökölvívó országos bajnokságon Kovács Richárd, a Nyíregyházi Egyetem hallgatója meggyőző teljesítménnyel végzett az élen a 63 kilósok mezőnyében.
 
 
Nagy Lajos válogatott tanítványa a fináléban a nagy rivális fővárosi Fodor Milán ellen nyert meggyőző teljesítménnyel, és megérdemelten vehette át a legjobb férfi versenyzőnek járó különdíjat is.
"Pénteken már indulok a válogatott edzőtáborába, úgyhogy az edzéssekkel nem álltam le. Ráadásul a héten vége a szorgalmi időszaknak és kezdődnek a vizsgák. Múlt szerdán, a bajnokság rajtja előtti napon három zárthelyi dolgozatot is írtam, most hétfőn és kedden is volt egy-egy. Aztán jön a vizsgaidőszak, úgyhogy ez nem a pihenés időszaka, sem az edzőteremben, sem az egyetemen" – mesélte el szon.hu és Mán László kérdésére Kovács Richárd.
 
Kovács Richárd ökölvívó és Nagy Lajos ökölvívóedző Zelinka Ildikó műsorvezető vendégei voltak a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A videó itt tekinthető meg:
 
 
 

 


 

2016, Nyiregyhaza