slideshow 1

Bajnoki gyõzelmet tízóraiztak a röplabdások

A Nyíregyházi Fõiskola NB2-es nõi röplabdacsapata újabb, fölényes gyõzelmet aratott. Ezúttal idegenben, Tiszavasváriban a helyi röplabdaegyletet sikerült legyûrni a fõiskolás hölgyeknek 3:0 arányban. A lányok továbbra is második helyen állnak a tabellán.

A Tiszavasvári elleni mérkõzés kissé álmosan indult, ami betudható a délelõtt 10 órai kezdésnek. A mieink azonnal megmutatták, miért is állnak elõkelõ helyen a bajnokságban, s 25-14-re hozták az elsõ szettet.

A fizikai, és magasságbelifölény folyamatosan megmutatkozott, hiszen a második játékrészben is simán 25-16-ra nyertek a fõiskolások. A fináléban picit tartalékolva az energiával, ám biztos játékkal ismét magabiztosan remekelt a Kolozsi János vezette alakulat, ezúttal 25-21-re.

A csapat sajnos több kulcsjátékosát is nélkülözte, hiszen néhányan sérüléssel, míg mások betegséggel küszködnek.

Hoztuk a kötelezõt

- Hoztuk a kötelezõ gyõzelmet, köszönet a lányoknak a kitartásért. Gratulálok a remek teljesítményükhöz. Reméljük a hiányzók hamarosan csatlakoznak, s  ismét teljes erõvel készülhetünk az elõttünk álló mérkõzésekre – értékelte a mérkõzést Kolozsi János, a csapat edzõje.

A lányok legközelebb február 25-én, vasárnap az Eötvös József Gyakorló Általános Iskolában lépnek fel hazai mérkõzés keretein belül a szintén nyíregyházi Nyírsuli csapata ellen.

- Balogh Gyula -

 


 

2016, Nyiregyhaza