slideshow 1

Az idén Debrecenben szórakoznak a fõiskolások és az egyetemisták

Hat zenei színpad, kulturális, sport és turisztikai programok várják a résztvevõket 2007-ben az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT). A július 24-29. közötti rendezvényt a Debreceni Egyetem HÖK és egy szolgáltató közhasznú társaság szervezi. Nemzetközi sztárok nélkül, de a tervek szerint a legismertebb és legelismertebb hazai zenekarok fellépésével tartják az idei EFOTT-ot, amelynek helyszíne ezúttal a Debrecen-Erdõspusztán található Vekeri-tó lesz.

Egyetlen pályázó - egyhangú döntés

A várható programok között színházi és táncmûvészeti elõadások, filmvetítések, népmûvészeti programok, képzõmûvészeti kiállítások, valamint a legkülönbözõbb sport-, szabadidõs és turisztikai programok lesznek. A zenei rendezvényekre hazai fellépõk koncertjeivel készülnek a szervezõk. "A nagyobb nemzetközi sztárok felléptetése inkább csak a fesztiválok közti versengésben jelenik meg, ez több látogatót nem vonz. Többet érünk el, ha minél jobb hazai fellépõket hívunk el" - fogalmazott az EduPress kérdésére Dajka Zoltán, a Debreceni Campus Kht. marketingvezetõje. A Campus Kht. és a DE hallgatói önkormányzata egyedüliként pályázta meg az idei EFOTT-ot, a HÖOK bizottsága pedig egyhangúlag döntött a helyszín és a szervezõk mellett.

Március 20-án rajtol a weboldal

Az EFOTT idei helyszíne közel fekszik a magyar-román határszakaszhoz, így a szervezõk Nagyváradon és Erdélyben is szeretnének belépõjegyeket értékesíteni. A hetijegyek június 22-éig 9000 forintért, július 20-áig 9500 forintért, a helyszínen pedig 10500 forintért válthatók. A napijegyek 3500 forintba kerülnek majd, de kétnapos hétvégi jegyhez is hozzá lehet jutni: ezért 6000 forintot kell majd fizetni. A jegyeket május elején kezdik árulni, a www.efott.hu honlap pedig március 20-án indul el.

További zenei hírek a www.zene.hu site-on

 


 

2016, Nyiregyhaza