slideshow 1

Állásbörze az egyetemi hallgatóknak

A Nyíregyházi Egyetem és a Kelet-Magyarország napilap 2021. szeptember 28-án, kedden rendezte meg a Continental Arénában az őszi Állásbörzéjét. A programra az érdeklődő vagy munkát kereső hallgatóikat, érdeklődőket vártak, akik munkaerőpiaci és karriertanácsadáson is részt vehettek. Az eseményen közel 40 munkaadó több száz hazai és külföldi álláslehetőséget, illetve információt kínált a fiatal és az idősebb korosztály számára. Munkaerőpiaci szakmai konferencia, interaktív beszélgetések, vagy a karrierépítéssel kapcsolatos előadásokon vehettek részt a látogatók a Continental Arénában és a Nyíregyházi Egyetemen.

A megnyitón dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere, Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Közgyűlés elnöke, Halkóné dr. Rudolf Éva, a Nyíregyházi Egyetem kancellárja, valamint Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője mondott köszöntőt. Az eseményre az egyetemről, az UV előtti nagy parkolóból óránként indultak ingyenes járatok.

A Nyíregyházi Egyetemen karrierelőadásokra válták a hallgatókat. Az A épület 356-os előadóterme zsúfolásig megtelt a délelőtti programra. Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője Nyíregyháza turisztikai eredményei, új turisztikai beruházások a városban címmel, Szilágyi-Bécsi Tímea, az INT Solution Kft. ügyvezetője Álláskeresés és karrierépítés, belépés a diplomás munkaerőpiacra címmel, illetve Buga Bernadett, Diehl Aviation Hungary, HR vezetője "Hogyan építs karriert Diehl-módra?" címmel tartott előadást, mely programot Kósáné dr. Bilanics Ágnes, a Gazdálkodástudományi Intézet intézetigazgatója moderált.

             

Az eseményről további hírek és fotók:
nyiregyhaza.hu: https://www.nyiregyhaza.hu/post/allasborze-nyiregyhazi-es-megyebeli-fogl...
szon.hu: https://szon.hu/galeria/allasborze-nyiregyhazan-fotok-sipeki-peter/

 


 

2016, Nyiregyhaza