slideshow 1

A 15. Volt Fesztivál világsztárokkal ünnepel

Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintõ rendezvénye, a Volt Fesztivál 2007-ben rendkívül erõs felhozatallal jelentkezik: az már biztos, hogy a Prodigy és a Korn mellett fellép a Koop, a Fort Knox Five, a Laibach és Ákos is. Sopronban, július 4. és 7. között rendezik a már hagyományossá vált Volt-ot, ahol idén talán a fesztivál történetének két legfontosabb koncertjére kerül sor, hiszen elfogadta a felkérést az elektronikus zene egyik legfontosabb csapata, a Prodigy és itt lesz a metál mûfaj új generációjának az alapköve, a Korn is. Meglátjuk bírja-e a Soproni Nagyszínpad a hatalmas terhelést....

A fellépõk között lesz még az amerikai Fort Knox Five, a stockholmi house-duó, a Sumo, valamint a svéd Koop. Ausztriából átugrik Louie Austen és Parov Stelar (az egyik legnépszerûbb osztrák DJ/producer) zenekara is.

A Touch and Go csapata és a szlovén Laibach mellett, a német Tube-tech is a meghívottak között van. A fellépõk névsora még nem teljes, de a közel 200 DJ és zenekar között biztosan mindenki talál majd magának megfelelõ elfoglaltságot Sopronban, a nyár elsõ fesztiválján, ahol immáron második alkalommal Ákos is színpadra lép.

Bár a program még tartogat meglepetéseket, a 4 napos bérletet, vagy a napijegyet március elsejétõl már meg lehet venni. Azon kívül a szállásokat is le lehet már foglalni.

A 15. Volt Fesztivál készül a júliusra, valószínûleg sok érdekesebbnél érdekesebb programmal. Érdemes tehát figyelni a nemsokára megújuló honlapot.

-nagymester-

További zenei hírek a www.zene.hu site-on

 


 

2016, Nyiregyhaza